Aktuale Më shumë

KQ i PSP: Do të kërkohet përgjegjësia e Miliq

Prej tvteuta10:22, 21 Janar 2017

Antarët e Këshillit Qendror të Partisë Socialiste Popullore nga Berana , Podgorica, Mojkovci dhe Biello Polje, do të kërkojnë  përgjegjësinë e kryetarit të partisë të Srgjan Miliq për shkak të rezultatit të dobët në zgjedhje, shkruajnë mediat e sotme. Tensionet në parti janë rritur edhe më tepër pas zërave se nga partia do të përjashtohet deputetit dhe zyrtari i lartë Aleksandër Damjanoviq.

Kryetari Miliq pas presioneve të shumta pranoi që në mbledhjen e nesërme të Këshillit Qendror të bëhet edhe analiza e rezultatit zgjedhor, si dhe përgjegjsinë e kryesisë së partisë për këto rezultate.

  • 1

    Radio