Sporti Më shumë

Klubi i taekwondo-së “Ulqini” fiton kupën e vendit të parë në “Podgorica Open 2019”

Prej tvteuta10:22, 20 Maj 2019

Të shtunën me datë 18.05.2019 në Podgoricë u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së,  “PODGORICA OPEN 2019”
Në këtë aktivitet sportiv u paraqitën 300 garues nga 30 klube prej 6 vendeve. Ekipi i Taekowndo-së  Ulqini u paraqit me 30 garues dhe arritën të kthehen me 25 medalje të fituara, 8 të arta, 11 të argjendit, 6 të bronzit dhe tre trofe.
Medalistët:
???? Merisa Malokraja, Amra Dushku, Sumeja Bisha, Albjon Hykaj, Bledar Kasmi, Besart Kuqi, Amella Nuti, Sara Kraja. 
???? Enis Kurti, Maida Nimani, Ardit Dervishi, Medina Kanaqi, Hakush Fici, Harun Dervishi, Hava Malokraja, Enes Dushku, Mehrudin Muca, Mersida Demiri, Vesa Dervishi.
???? Amell Nuti, Daris Xhurreta, Blendisa Xhurreta, Amar Bakalli, Abdullah Dervishi, Arta Ismailaga.

Garuesit më të sukseshëm ishin Bledar Kasmi dhe Amella Nuti me nga tri fitore.. Në rënditjen e përgjithëshme klubi i Taekwondo-së Ulqini fiton kupën e vendit të parë në turne.

  • 1

    Radio