Aktuale Më shumë

Kampionati i Malit te Zi ne peshkimin nenujore

Prej tvteuta17:02, 16 Qershor 2019

Kampionati i Malit te Zi ne peshkimin nenujore edhe kete vit u mbajt ne Ulqin ku moren pjese 14 garues ne kategori ekipore dhe individuale. Vendi i pare ne menyre ekipore i takoi klubit “Deep Blue” nga Podgorica, vendi i dyte ekipit “Neptun” nga Ulqini, kurse vendin e trete ekipi “Budva”. Boban Radosheviq nga  “Deep Blue” ka arritur edhe shembullin me te mire te peshkimit. Garat u organizuan nga klubi I peshkimit “Neptun” nga Ulqini nen mbeshtetjen e Lidhjes se peshkimit sportiv te Malit te Zi.

  • 1

    Radio