Aktuale Më shumë

Flamur Sella-fitues i plaketës për mbrojtje dhe shpëtim

Prej tvteuta11:35, 11 Mars 2022

Në fillim të muajit mars Ministria e Punëve të Brendshme ndau çmimet dhe mirënjohjet vjetore për kontributin e jashtëzakonshëm në sistemin e mbrojtjes dhe shpëtimit.

Kjo ministri ndau plaket të mbrojtjes dhe shpëtimit, dhjetë fletfalenderime dhe pesë shpërblime me para.

Çmimin më të rëndësishëm, Plaketën për mbrojtje dhe shpëtim e fitoi Flamur Sella, drejtuesi i Sektorit për Punë Operative në Shërbimin e Mbrojtjes dhe Shpëtimit në Komunën e Ulqinit.
Flamur Sella me përvojën e vet 30 vjeçare ka kontribuar në Shërbimin e Mbrojtjes dhe Shpëtimit dhe në mbrojtjen e qytetarëve dhe vendit tonë. Së bashku me kolegët e vet janë çdo herë të gatshëm që edhe jetën e vet ta vendosin në rrezik për të mirën e shoqërisë.

  • 1

    Radio