Komuna e Ulqinit me 2 sekretariate të reja: Për Bujqësi dhe ekologji dhe Kulturë e sport

Prej tvteuta21:29, 16 Qershor 2022

Gjatë intetvistës në emisionin Focus në TV Teuta, kryetari I Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari deklaroi se do te vijë deri te reformimi I administrates, ku do të formohen edhe dy sekretariate të reja: Sekretariati për kulture dhe sport dhe Sekretariati per bujqesi dhe ekologji.

“Keto sekretariate do te mundesojne zhvillimet e metejshe te ketyre fushave”, theksoi Bajraktari.

  • 1

    Radio