Aktuale Më shumë

U emërua Bordi i ri Menaxhues i Të Mirave Detare, Zvezdana Janoviq kryetare

Prej tvteuta14:40, 22 Prill 2024

Zvezdana Janoviq është kryetarja e re e Bordit Drejtues të Ndërmarrjes Publike për Menaxhimin e Pasurive Detare të Malit të Zi.

Përveç Janoviqit, janë zgjedhur edhe katër anëtarë të rinj të bordit – Nenad Kordiq, Nikolla Çepiq, Shpiro Vulloviq dhe Izet Draga.

Ata u emëruan pasi Qeveria e Malit të Zi në një seancë telefonike miratoi propozimin për shkarkimin e kryetarit dhe katër anëtarëve dhe emërimin e kryetarit dhe katër anëtarëve të Bordit të Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike për Menaxhimin e Pasurive Detare të Malit të Zi, mbajtur të premten, më 19 prill.

Vendimi, siç ka njoftuar Qeveria, është marrë me pëlqimin e marrë nga shumica e anëtarëve.

Kryetari i Bordit të Drejtorëve, Bllazho Ragjenoviq dhe katër anëtarë – Dejan Bozhoviq, Angjella Llaboviq, Zheljko Bjellica dhe Millijana Millojeviq janë shkarkuar.

 

  • 1

    Radio