Kulturë Më shumë

Festivali Folklorik i fëmijëve

Prej tvteuta11:48, 25 Nëntor 2014

Në kuadër të 102 vjetorit të Pavarësisë dhe 70 vjetorit të çlirimit, Qendra Kombëtare e Kulturës për fëmijë organizon festivalin Mbarëkombëtarë Folklorik për fëmijë, shkruan Shekulli. Në Tiranë do të mblidhën së bashku 14 grupe folklorike dhe rreth 300-400 fëmijë nga të gjitha trevat shqipëtare. Në mesin e tyre bëhet e ditur se do të jetë edhe grupi i fëmijëvë nga Ulqini, të cilët do të japin shfaqje me numrat më të zgjedhur të repertorit të tyre.

  • 1

    Radio