Sociale Më shumë

Aktivitet i mbajtur në shkollën Boshko Strugar

Prej tvteuta16:57, 16 Dhjetor 2014

Parandalimi i sjelljeve të të miturve është aktiviteti i mbajtur në shkollën fillore Boshko Strugar. Përfaqesuesit e shërbimit të policis së Ulqinit, të komunës, të prokurorit themëlor shtetëror, gjygjit, shtëpisë së shëndetit, qendrës për punë sociale u kanë folur fëmijeve mbi këtë çështje që nuk duhet të anashkalohet. Njëra prej vlerësimeve themëlore ishte që vetëm me mënyrë të vazhdueshme dhe aktivitet të përgjithshëm shoqëror mund të ndikohet me efikasitet tek sjelljet e pa pranushme të të rinjve.

  • 1

    Radio