Aktuale Më shumë

Fatmir Gjeka: Pakicat synojnë një Mal të Zi multietnik, multifetar dhe Europian(video)

Prej tvteuta23:24, 15 Dhjetor 2021

“Është hera e parë që subjektet e pakicave me disa subjekte tjera fillojne një bashkëpunim. Pikat të cilat janë në këtë Memorandum janë të qarta, është vazhdimi i rrugës Euroatlantike. Vet prezenca e akterëve të cilët ishin sot tregon mjaft , të kombeve dhe konfesioneve të ndryshme dhe kjo është ajo që   pakicat synojnë, një Mal të Zi multietnik, multifetar dhe një Mal të Zi Europian”, kështu deklaroi sot për TV Teuta deputeti i Koalicionit shqiptarë Fatmir Gjeka pas nënshkrimit të Memorandumit për bashkëpunim në mes të:Lëvizjes qytetare URA, Partisë Socialiste Popullore, Partisë Boshnjake,Forumit Shqiptare, Forcës,Levizjes qytetare “Perspektiva”, Koalicionit shqiptare “Bashke nje za” dhe CIVIS, ku sipas nenshkruesve  Qëllimi kryesor i atij bashkëpunimi është anëtarësimi i Malit të Zi në Bashkimin Evropian dhe zhbllokimi i institucioneve.

Ilmira Lika/TV Teuta

Më shumë në kinkun më poshtë:

  • 1

    Radio