Ekonomi Më shumë

Gjeka: Rikonstruktimi i rrugës më se i nevojshëm

Prej tvteuta15:40, 22 Qershor 2021

Deputeti në Kuvendin e Malit të Zi Fatmit Gjeka, ka dorëzuar amandament në buxhetin e vitit 2021, të cilin Ministria e finansave, para séancës së votimit e ka pranuar parcialisht në shumën prej 100 mijë eurosh. Deputeti Gjeka tha se buxheti është me vones, sepse kanë mbetur edhe gjashtë muaj që ky buxhet ta ketë fuqinë e vet ligjore. “Amandamenti im ka nje shumë të vogël dhe mund të jetë I kapshëm për realizimin e tij. Kemi propozuar që të futet në buxhet projekti për rrugën Katërkollë-Ostros, pjesa nga udhëkryqi te pompa Lukoil e deri në Ostros, me një gajtësi prej 18 km. Kjo rrugë është në gjendje shumë të dobët dhe rikonstrukcioni I saj është më se I nevojsëm”, përfundoi Gjeka për TV Teuta.

  • 1

    Radio