Aktuale Më shumë

Ulqinit i miratohen mjetet e kredisë

Prej tvteuta10:31, 4 Dhjetor 2015

Komunës së Ulqinit i janë miratuar nga Ministria e Financave mjetet e kredisë me vlerën e 4,2 milionë eurove, çka përbën rreth një 1.2 milionë më pak se shuma e kërkuar prej 5.5 milionë euro.

Kjo kredi me afat dhjetvjeçar do të përdoret kryesisht për shlyerjen e borxheve të arritura, të cilët kanë cënuar seriozisht funksionimin normal të Komunës.

Xhiro llogaria ka gati një muaj që është e bllokuar dhe pritet të jetë nl bllokim edhe gjatë muajit dhjetor, kurse sipas burimeve nga Komuna, pas kësaj pritet edhe një bllokadë tjetër për borxh me vlerë rreth 200.000 euro.

  • 1

    Radio