Politikë Më shumë

TAKIMI MARKOVIQ – HASAN

Prej tvteuta15:56, 11 Prill 2019

Mali i Zi dhe Azerbejxhani maredhenjet e tyre te mira bilaterale politike, mund ti perforcojne me bashkepunim ekonomik me investime ne turizem, energjetike dhe infrastrukture, keshtu kane deklaruar ne nje takim te perbashket kryeministri i Malit te Zi Dushko Markoviq dhe ambasadori i Azerbejxhanit Eldar Hasan.  Ne kete takim eshte permenduer investimi me i madh nga Azerbejxhani ne Mal te Zi, Porto Novi i cili do ti jap nje cilesi te re ofertes turistike vendit tone. Ambasadori Hasan e ka vleresuar shume pozitive stabilitetin dhe sigurine ne Mal te Zi dhe ka lavderuar rolin  konstruktiv te Malit te Zi ne rajon.

  • 1

    Radio