Sporti Më shumë

TAEKWONDO ULQINI KTHEHET NGA SARAJEVA ME 15 MEDALJE

Prej tvteuta22:53, 17 Dhjetor 2017

Në Sarajevë me datë 16.12.2017 u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin e Taekwondo-së. Në këtë aktivitet sportiv morën pjesë 730 garues, 61 klube nga 12 vende. Turneu u zhvillua në 8 arena. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 17 garues në të dy diciplinat atë të Ndeshjeve dhe Formave. Garuesit e Taekwondo Ulqinit nuk e patën të lehtë dhe në një konkurrencë të fortë arritën deri tek medaljet. Rezultati, 15 medalje për garuesit e Taekwondo-së Ulqini, 7 medalje të arta, 5 medalje të argjendit dhe 3 medalje të bronzit.
Me medalje të arta në diciplinën e ndeshjeve u kurorzuan garuesit:
????Bledar Kasmi
????Amella Nuti
????Arta Ismailaga
Me medalje të argjendi u kurorzuan garuesit.
????Enes Dushku
????Merisa Malokraja
????Sara kraja
Me mdalje bronzi u kurorzuan garuesit:
????Amar Bakalli
????Harun Dervishi
????Mervana Mucaj

Në diciplinën e Formave me medalje të arta u kurorzuan katër garues:
????Sumeja Bisha
????Amra Dushku
????Medina Kanaqi
????Dion Mustafa
Medalje argjendi:
????Amrudin Hoxhiq
????Fiona Kraja

Përzemërsishtë falenderojmë sponsoret për përkrahjen e dhënë dhe prindërit e garuesve ku me plotë vështirësi arritëm ta kapërcejmë edhe këtë garë me suksesë. Ju faleminderit.

Info: Taekwondo Ulqini.

  • 1

    Radio