Aktuale Më shumë

Sonte program fetar në xhaminë e Sukubinës (VIDEO)

Prej tvteuta14:13, 16 Mars 2023

Mexhlisi i Bashkësisë Islame të Ulqinit dhe Këshilli i xhamisë së Sukubinës me rastin e restaurimit të xhamisë organizon program fetar me moton “Mirë se vjen Ramazan”. Pjesëmarrës në këtë mbrëmje përveç imamit të kësaj xhamie Medjen Shaptafa, do të jenë edhe kryeimami i BI-së së Ulqinit, Ali Bardhi, reisi i Malit të Zi, Rifat Fejziq, myftiu i Shkodrës, Muhamed Sytari, si dhe imam të tjerë.

Aktiviteti fillon në ora 18:00 dhe janë të ftuar të gjithë të marrin pjesë.

  • 1

    Radio