Sociale Më shumë

SHQIPTARËT JANË TË DISKRIMINUAR

Prej tvteuta11:35, 18 Shtator 2015

Diskriminimi ndaj popullit shqiptar në Mal të Zi është në vazhdimësi, shkruan në raportin e fundit të Departamentit Amerikan të Shtetit për të drejtat e njeriut në Mal të Zi.

Korrupsioni paraqet njërin ndër problemet më të mëdha kur është fjala për të drejtat e njeriut në Mal të Zi. Është i përfshirë në shëndetësi, arsim, si dhe në departamentet e ndryshme qeveritare duke përfshirë këtu edhe në polici. Korrupsioni në Mal të zi është i karakterizuar nga mosndëshkimi, duke favorizuar struktura të caktuara politike, nepotizmi dhe ndjekje selektive e kundërshtarëve, shkruan në raportin e fundit të Departamentit Amerikan të Shtetit për të drejtat e njeriut në Mal të Z, transmeton gazeta Vijesti.

  • 1

    Radio