Kulturë Më shumë

SHKA “ZANA E ULQINIT” RIKTHEU SHKELQIMIN E VLERAVE TRADICIONALE FOLKLORIKE

Prej tvteuta20:26, 2 Dhjetor 2017

Mbrëmë në restorant “Saranda” shoqata kulturoro artistike “Zana e Ulqinit” zhvilloi një mbrëmje argëtuese duke shënuar në këtë mënyrë fundin e një viti të suksesshëm për këtë shoqatë. Gjatë vitit 2017 kjo shoqatë ka qenë pjesë e aktiviteteve të shumta kulturore si brenda ashtu dhe jashtë vendit, ku më i rëndësishmi ishte prezantimi në Gjermani.  Kjo shoqate per vitin qe vjen ka te paralajmeruara nje sere aktivitetesh te cilat edhe me shume do ta valorizojne kulturen dhe traditen vendase.

TV Teuta, si cdo here do te jete ne mbeshtetje te aktiviteteve te kesaj shoqerie te cilet jane mirenjohes ndaj prezantimit mediatik.

  • 1

    Radio