Kulturë Më shumë

Sh.F. “Mareshali Tito”: U mbajt finalja e kompeticionit “Talenti im”

Prej tvteuta16:33, 11 Maj 2019

Në Qendrën Kulturore  shkolla fillore “Mareshalli Tito” mbajti finalen e kompeticionit ”Talenti im” . Drejtori i kësaj shkolle Arben Llunji, në fjalën e tij përshëndetëse u shpreh se ky projekt për herë të parë u fillua vitin e kaluar dhe  rezultoi i suksesshëm. “Një projekt i tillë realizohet vetëm në shkollën Marshali Tito dhe në asnjë shkollë tjetër në Mal të Zi” tha Llunji. Në këtë kompeticion morën pjesë një numër  madh i nxënësve.  Qëllimi i këtij projekti është identifikimi i talenteve të nxënësve dhe ofrimi i kushteve optimale për zhvillimin e aftësive të tyre.  Nxënësit garuan në fusha si :  prezentim në gjuhë të huaj  2. këndim ,  art ,  aktrim  , recitim ,  sport ,  kërcim  dhe kulturë të përgjithshme .

  • 1

    Radio