Kulturë Më shumë

Së shpjeti premiera  e filmit “Cervantes” (Video)

Prej tvteuta16:07, 27 Dhjetor 2017

Organizata joqeveritare Ad Hoc ka publikuar trejlerin e e filmit “Cervantes”, projekt në të cilin kanë punuar që nga muaji mars i këtij viti.

Drejtori i kësaj organizate Robert Jankoviq, deklaroi për Televizionin Teuta se premiera e filmit para publikut ulqinak do të shfaqet në fund të muajit janar të vitit të ardhshëm. Vlen të përmendet se në realizimin i këtij filmi , si në aktrim, regji, muzikë, xhirim dhe efektet speciale, kanë punuar artistë dhe entuziastë nga Ulqinit dhe rrethina, çka e bën këtë film prodhim tersisht vendas.

 

  • 1

    Radio