Sociale Më shumë

RRITET NUMRI I TË PAPUNËVE

Prej tvteuta11:06, 18 Gusht 2015

Në Mal të Zi, sipas të dhënave nga Enti për punësim, këtë javë janë të regjistruar rreth 32. 6 mijë të papunësuar, respektivisht 3 % më tepër se vitin e kaluar në të njëjtën kohë. Përqindja e papunësisë, sipas raportit të Entit për punësim është rritur nga 13.65%, në 14.05%. Përqindja më e lartë, 32.7%, është shënuar në muajin qershor të vitit 2000, ndërsa më e ulëta ishte në muajin gusht 2009, respektivisht 10.1%. Nga fillimi i vitit Enti ka evidentuar 9.55 mijë të papunë dhe 109 praktikant.

  • 1

    Radio