Aktuale Më shumë

Rreth 300 mijë euro u fituan nga trageti në 17 ditë

Prej tvteuta13:14, 23 Maj 2023

Shteti ka fituar 292,257 euro nga tragetet nga 5 deri më 22 maj, njoftoi kryeministri Dritan Abazoviq në Twitter.

“Kjo është dukshëm më shumë se të ardhurat vjetore të deritanishme (pak më shumë se 200 mijë euro), dhe kanë kaluar vetëm 17 ditë që nga fillimi i grumbullimit”, tha Abazoviq.

Ai pret që shumë shpejt të arrijmë një shifër që do të shënojë shlyerjen e tragetit të parë që është në pronësi të të Mirave Detare.

“Dhe se deri në fund të sezonit kryesor turistik do të kemi paguar një pjesë të konsiderueshme të të gjithë flotës. Kështu mbrohet interesi publik, rritet prona shtetërore dhe shpërndahet drejtësia. Faleminderit të gjithëve, të kalojmë në fitore të reja për të gjithë qytetarët”, ka shkruar Abazoviq.

  • 1

    Radio