Sociale Më shumë

Rotari Ulqin do të dhurojë fidanë ulliri për të gjitha shkollat e qytetit

Prej tvteuta17:16, 28 Maj 2019

Klubi Rotari “Ulqini” dhuroi një fidan ulliri për shkollën fillore “Mareshali Tito” me rastin e ditës së këtij institucioni arsimor. “Kjo është njëra nga pesë shkollat në të cilat këto ditë do të dhurojmë nga një fidan ulliri. Ky projekt parasheh që me këtë gjest simbolik të fillojm të mendojmë për mjedisin jetësor dhe të ngrisim ndërgjegjsimin e qytetarëve për ruajtjen e ullinjëve. Ulliri është paqe, jeëgjatësi, pasuri dhe familje.”, thanë nga klubi Rotari.

  • 1

    Radio