Aktuale Më shumë

PSD: Paga minimale të jetë 250 euro

Prej tvteuta10:23, 20 Shkurt 2017

 Partia Socialdemokrate do ti dërgojë Këshillit Social dhe Qeverisë inciativën për rritjen e pagës minimale nga 193 euro që është aktualisht , në 250 euro. Nënkryetari i kësaj partie Rashko Konjeviq, ka cilësuar se kjo masë do të ndikojë në si në përmisrimin e gjendjes ekonomike të qytetarëve ashtu edhe në të ardhurat e buxhetit të shtetit.

Sipas Konjeviq, në Mal të Zi janë 10-15.000 të punësuar që marrin pagën minimale prej 193 euro, orse janë të siguruar në këtë masë por paguhen më tepër. Ai gjithashtu njoftoi se këtë iniciativë do ta dërgojë edhe në adresë të sindikatave të Malit të Zi.

  • 1

    Radio