Sociale Më shumë

Policia paralajmëron që të mos keqpërdoren lejet për qarkullim. Do të ketë ndëshkime

Prej tvteuta16:16, 13 Prill 2020

Policia e Malit të Zi nëpërmjet një postimi në rrjetin social Twitter, ka paralajmëruar të gjithë që kanë leje për qarkullim në mes qyteteve, që të mos i keqpërdorin ato, pasi do të përballen me ndëshkime. Në njoftimin e policisë thuhet se në ditët e kaluara kanë marrë masa ndaj një numri të personave që i kanë keqpërdorur këto leje dhe se në të njëjtën mënyrë do të vahdojnë edhe në të ardhmen.

  • 1

    Radio