Sociale Më shumë

Policia Komunale përseri me shërbim të “Merimangës”

Prej tvteuta18:30, 14 Janar 2022

Nga 17 janari, hyjnë në veprim përseri automjeti i specializuar “Merimangë” që ka për qellim zhvendosjen e automjeteve të parkuara në mënyrë jo të duhur në komunën e Ulqinit. Njofton Zëvendës i  kryeshefit të policisë komunale z.Amir Mehmedi

Merimanga për ngarkimin dhe shkarkimin e automjeteve merr 30 euro, për transport poashtu 30 euro dhe pesë euro të tjera për ruajtjen e automjeteve në parkingun deri në 24 orë: gjithsej 65 euro të paguara nga pronari i automjetit, si dhe  60 euro që duhen të paguhen per policinë  komunale.

  • 1

    Radio