Sociale Më shumë

Pandemia dhe virusi janë dallgë për shpirtin dhe mendjen e njeriut

Prej tvteuta15:25, 16 Dhjetor 2020

Dhjetori eshte muaji i Krishtilindjes , festës më të rëndësishme të besimit te krishterë , dhe është hera e parë që pas shumë e shumë vitesh do të shënohet ndryshe .
Famulltari i Kishës së Shën Markut në Shtoj , Dom Palushi për TvTeuta tha se ” Pandemia dhe virusi jane fortuna dhe dallgë për shpirtin edhe mendjen e njeriut, të cilat mund t`i perballojne vetem ata persona te cilet jane besimtare te sinqerte” . Sipas Dom Palushit ” Njeriu i cili nuk e ka ndërtuar shpirtin dhe jetën e vet në Zotin , ai është i lekundur ” .

  • 1

    Radio