Sociale Më shumë

OJQ ” Këshilla ” vazhdon me akcionin e radhës

Prej tvteuta14:31, 18 Dhjetor 2020

Nga Ojq ” Keshilla ” njoftojnë që kanë vazhduar me aksionin e radhës dimëror , i cili këtë herë është me gjithëperfshirës . Ne emër të kësaj shoqate  kryetari Arben Tafa fton te gjithë ata të cilët kanë mundësi t`i bashkohen në këtë nisme .
Qellimi kryesore i këtij aksioni është grumbullimi e më pas shpërndarja e produkteve elementare ushqimore për familjet në nevoje në Komunën e Ulqinit ,mirëpo kërkesa është e madhe edhe për grumbullimin e rrobave dimërore .
Aksioni ka filluar me 15 dhjetor dhe të zgjasë deri më 22 dhjetore , atëhere kur do te fillojnë aksionet e radhës për shpërndarjen e donacioneve të grumbulluara .

  • 1

    Radio