Rajoni/Bota Më shumë

Nuk priten probleme kufitare në mes Malit të Zi dhe Kosovës

Prej tvteuta10:00, 19 Shkurt 2018

Analisti nga Kosova Azem Vllasi, ka komentuar se me ankesin e ri të marrëveshjes për demarkacionin në mes dy vendeve. nuk pritet që të ketë probleme në shënjimin e vijës kufitare. i po ashtu tha se nuk pret që për këtë të ketë probleme as në Kuvendin e Kosovës dhe se seanca për demarkacionin do të caktohet së shpejti. Me marrëveshje është paraparë që pas miratimit në Kuvendin e Kosovës, të formohet një grup pune i përbashkët i cili në terren do të bëjë korrigjimet eventuale.

  • 1

    Radio