Politikë Më shumë

NENSHKRUHET KONTRATA PER “EKONOMINE” E SHASIT

Prej tvteuta18:36, 18 Dhjetor 2017

Sot ne Shas u nenshkrua kontrata  me ndermarrjen” Voli” per qiramarrjen e “Ekonomise”  se Shasit me sipërfaqe prej  69 hektarësh per 15 vitet e ardhshme. Iniciativën për  realizimin e këtij  projekti e ka  ndërmarë  Komuna e Ulqinit bazuar në interesimin e investitorëve. Kryetari Cungu tha se  ndjen kënaqësi kur investohet në bujqësi .Kompania Voli  do të kontribuojë që të zvogëlohet  importi i prodhimeve  bujqësore e në të ardhmen  pritet që prodhimet  e prodhuara në teritorin e Ulqinit  të eksportohen në vendet  e rajonit dhe në ata të bashkimit Evropian.“ Voli”  ishte kompania e vetme e cila u paraqit ne tender dhe ka si obligim qe ne tre vitet e ardhshme te investoje se paku 1,5 milion euro.  Sipas fjaleve te pronari te “Voli”-t  Dragan Bokan shuma e investimeve pritet te jete me e madhe se sa ajo qe eshte parashikur me kontrate.

 

  • 1

    Radio