Politikë Më shumë

Ne Tuz deri ne ora 14.00 kane votuar 37,7 perqind te qytetareve

Prej tvteuta17:10, 3 Mars 2019Sot ne Tuz jane duke u zhvilluar zgjedhjet lokale, te parat ne Tuzin si komune me te drejta te plota ne te cilat do te zgjedhen 32 keshilltare te rinj. Te drejte vote kane 11.904 qytetare te cilet mund te votojne per 5 lista dhe nje koalicion.

Deri tani situata ne qytet duket normale , kurse verehet nje prezence e konsiderueshme e atyre qe kane ardhur nga
diaspora. Hapja e kutive te votimit u be ne oren 7 te mengjesit por njoftohet se procesi hasi ne veshtiresi teknike. Ne oret e paradites votuan eshe disa nga perfaqesuesit e partive politike qe veprojne ne Malesi, te cilet bene thirrje per pjesmarrje me te madhe ne keto votime historike, me shpresen se rezultati do te tregoje vullnetin e lire te qytetareve.
Deri ne ora 14, te drejten e votes e kane shfrytezuar 37,7 perqind e  votuesve.
Mbyllja e kutive te votimit do te behet ne oren 20.00 .

  • 1

    Radio