Sociale Më shumë

N.P “Ulqini”: Sezoni i gjuetisë fillon më 09. 08.2020

Prej tvteuta18:30, 7 Gusht 2020

  N.P. Ulqini e cila administron me vendet e gjahut në Komunën e Ulqinit, lajmëron gjuetarët e interesuar se sezoni i gjuetisë 2020/2021  fillon me 09.08.2020 v. Njiherit informojmë  gjuetarët që të iu permbahen ligjit për gjueti dhe ti nderojn ditët e gjojes të cilat janë e diela dhe ditet e festave shtetërore. 

             Të drejtën e shfrytëzimit të vendeve të gjahut e kanë gjuetarët që e kanë të paguar lejen e gjahut. Me këtë rast i ftojmë të gjith gjuetarët e interesuar që të paisen me lejen e gjahut për këtë sezon, në të kundërten do të perballen me penalitetet e ligjit mbi gjuetinë. 

  • 1

    Radio