Sociale Më shumë

Ministri i punes dhe perkujdesjes sociale Kemal Purishiq vizitoj komunen e Ulqinit

Prej tvteuta14:05, 18 Shkurt 2019

Në Ulqin qëndroi  për vizitë pune Ministri i punës dhe përkujdesjes sociale  Kemal Purishiq me bashkëpunëtorë. Në takimin me kryetarin e komunës Loro Nrekiqi  u bë fjalë për  problemet sociale , mundësinë  e  bashkëpunimit intensiv  ndërmjet  administratës lokale  dhe  Ministrisë  në fjalë me qëllim  të arritjes së  rezultateve sa më të mira  për  qytetarët të cilët janë  shfrytëzues  të shërbimeve  të Qendrës sociale , si  dhe për mekanizmat që bashkëpunimi të  rritet në nivel edhe më të lartë. Bashkëbiseduesit  theksuan  nevojën e  bashkëpunimit  me qëllim  të arritjes së  efekteve sa më të mëdha  për ofrimin e  ndihmës sociale  dhe përkujdesje  kategorive  të rrezikuara. Në kuadër të  vizitës  Ministri Purishiq , zëvendësministri  i Fondit  të pensionistëve dhe sigurimeve  invalidore dhe zëvendësministri  për ceshtje sociale Kushevija,të shoqëruar dhe nga  udheheqës lokal  vizituan  Qendrën  për  punë sociale , Qendrën e fëmijëve ,,Sirena,,dhe  Pushimoren e  pensionistëve që  është në  rekonstruim dhe sipër.Ata patën rast  që të njihen më përsëafrmi me  punën  e këtyre institucioneve,  numrin e shfrytëzuesve  fëmijët që ndjekin  Qendrën Sirena dhe kushtet në këto institucione.

  • 1

    Radio