Sociale Më shumë

Mbrojtja e fëmijëve është detyrimi më i rëndësishëm i shoqërisë

Prej tvteuta15:12, 2 Mars 2018

Shoqëria malazeze nuk ka asnjë detyrim më të rëndësishëm se mbrojtjen e fëmijëve kundër të gjitha formave të dhunës.

Ky është përfundimi i takimit të sotëm me zëvendës kryeministrin Zoran Pazhin që pati me përfaqësuesit e Gjykatës Supreme, Prokurorit  të lartë Publik  dhe Shoqatës “Prindi”.

Pazhin, siç njoftuan  nga  Qeveria, përshëndeti iniciativën e “prindërve”, si dhe gatishmërinë e Gjykatës Supreme dhe Prokurorit të  Lartë të  Shtetit, që në bashkëpunim me Qeverinë e Malit të Zi, të kontribuojë në forcimin aftësinë e të gjithë shoqërisë ndaj rreziqeve që kërcënojnë fëmijët, ta  njohin dhe ta  parandajojnë,saktësisht  autorët e veprave penale kundër fëmijëve ti dënojnë në mënyrën më të ashpër.

  • 1

    Radio