Aktuale Më shumë

MBESHTETJE PREJ 12O MILION PER EKONOMINE

Prej tvteuta18:16, 6 Janar 2017

Fondi investues I zhvillimit, për këtë vit ka planifikuar plasmanin e mjeteve për mbështetje të ekonomisë malazeze ne vlere prej 120 milion euro, ka deklaruar kryetari I bordit te drejtoreve te ketij institucioni, Zoran Vukçeviq. Punedhenesit gjate ketij viti mund te presin qe me instrumentet e reja do tu mundesohet niveli me I larte I qasjes ne mjete financiare. Ai ka theksuar se papunesia eshte problem kryesore me te cilin ballafaqohet Mali I Zi, dhe per kete arsye sfida kyçe është se sit e rrisim ekonomine dhe zhvillimin.

  • 1

    Radio