Aktuale Më shumë

M.Gjukanoviq; Të gatshëm për vazhdimin e dialogut

Prej tvteuta10:40, 5 Mars 2016

Kryeministri e lider i PDS, Millo Gjukanoviq, ka theksuar se është i gatshëm për vazhdimin e dialogut me opozitën , por pa kushtëzime , duke vlerësuar se mossuksesi i bisedimeve të deritashme  është rezultat i rolit jo të mirë të kryetarit të Parlamentit, Ranko Krivokapiq, në këtë proces. Gjukanoviq, ka theksuar se edhe përkundër ofertës së begattë, dialogu ka përfunduar pa sukses.

Konsideroj se mossuksesi është rezultat i  një roli të dobët të cilin e ka luajtura në këtë dialog  kryetari i parlamentit i cili tërë dialogun e kishte ngjyrosur me interesa personale dhe partiake dhe kemi qen të detyruar të shpallim fundin e dialogut , ka deklaruar Gjukanoviq.

  • 1

    Radio