Aktuale Më shumë

Krivokapiq: Me rënien e Qeverisë, përqendrimi i pushtetit politik kalon në duart e PDS-së

Prej tvteuta16:27, 1 Shkurt 2022

Qytetarët duhet të jenë të vetëdijshëm se me rënien e Qeverisë, përqendrimi i pushtetit politik do të kalojë në duart e PDS-së dhe presidentit të saj, ka shkruar në Twitter kryeministri Zdravko Krivokapiq.

Ai shtoi se PDS-ja dhe presidenti Millo Gjukanoviq, në atë mënyrë, siç tha ai, fitojnë “një hapësirë ​​të madhe manovrimi për të keqpërdorur Kushtetutën dhe për të diktuar dinamikën politike në Mal të Zi”.

“U bëj thirrje atyre që më akuzojnë se mbroj karrikën, t’ua kthejnë mandatin qytetarëve dhe të kontrollojnë legjitimitetin e platformës së tyre të re politike – në zgjedhjet e parakohshme parlamentare”, tha ai.

  • 1

    Radio