Politikë Më shumë

KKZ refuzon ankesat, partitë do të drejtohen KZSH-së

Prej tvteuta09:41, 9 Shkurt 2018

Komisioni Komunal Zgjedhor në Ulqin me shumicë votash ka refuzuar ankesat e disa partive për përsëritjen e zgjedhjeve në disa pika të votimit , për arsye të parregullsive që ato kanë evidentuar. Megjithatë, partitë që janë ankuar pritet ti drejtohen Komisionit Zgjedhr të Shtetit për një vendim përfundimtar.

Në rast të përsëritjes së zgjedhjeve, qoftë edhe në vetëm një vendvotim, shpërndarja e mandateve mund të pësojë ndryshime, pasi disa partive si asaj Socialdemokratike dhe Demokratëve,  u mungojnë vetëm disa vota për të kaluar cenzusin.

  • 1

    Radio