Sporti Më shumë

KF. OTRANT-OLYMPIC VAZHDON TË JETË I PARI

Prej tvteuta17:49, 18 Tetor 2015

Në terenin e sportit në plazhë të madhe, në praninë e rreth 300 sportdashës u zhvillua ndeshja futbollistike mes KF. Otrant-Olympic dhe KF. Sloga Radoviq. Në xhiron e V-të të ligës jugore rajonale të futbollit nikoqirët triumfuan në këtë ndeshje me rezultatin 8:0, ku golashënuesit ishin: Mehmet Divanoviq me 4gola, Gjovani Koçoviq me 2gola, kurse me nga 1 golë Osman Gurzakoviq dhe Qamil Çaushiq.
KF. Otrant-Olympic vazhdon të udhëheqë tabelën me golëdallimin 26:2.
Ndeshja e radhës do zhvillohet mes KF. Sloga e Tivarit.

  • 1

    Radio