Aktuale Më shumë

Policia e Ulqinit: Kallëzim penal për kompaninë “Sport Billy”: Shfrytëzim i gurit dhe zhavorrit pa koncesion

Prej tvteuta16:50, 27 Dhjetor 2021

Policia e Ulqinit ka bëtë kallëzim penal në Prokurorinë Themelore të Shtetit kundër kompanisë “Sport Billy” sh.p.k. nga Ulqini dhe kundër personit përgjegjës në atë kompani K.S. (56) për shkak të dyshimit se në lokalitetin e Zogajve ka kryer veprën penale të shfrytëzimit të gurit dhe zhavorrit të cilin ua shisnin personave të tretëve, pa marrëveshje koncesioni me ministrinë kompetente”, thuhet në njoftim.

  • 1

    Radio