Sporti Më shumë

Janoviq: Nga 6 maji hapen objektet sportive, nga 1 qershori mund te fillojne garat

Prej tvteuta18:45, 4 Maj 2020

Ne  konferencen e sotme te Trupit Koordinues Nacional i pranishem ishte edhe ministri i sportit Nikolla Janoviq i cili  ka sjellur nje lajm te mire per sportistet. Ai tha se masat lehtesuese per aktivitetet sportive do te fillojne dhe ato do te ndahen ne tri faza. Ne fazen e pare, nga data 6 maj do te hapen te gjitha objektet sportive dhe do te lejohen trajnimet ne menyre individuale, duke i respektuar te gjitha masat si dhe respektimin rigoroz te higjienes. Ne fazen e dyte prej dates 18 maj do te lirohen trajnimet kolektive, kurse nga data 1 qershore do te fillohet me gara sportive gjithnje duke i respektuar masat mbrojtese dhe pa prani te tifozeve, tha ministri Janoviq. Ai shtoi se ne nje teren mund te qendrojne me se shumti 8-10 persona dhe ne hapesiren kohore prej gys ore duhet te behet dezinfektimi i hapesirave para se te mberrije grupi tjeter per trajnim .

  • 1

    Radio