Politikë Më shumë

IVAN BRAJOVIQ UROI DITEN E ULQINIT

Prej tvteuta12:08, 6 Prill 2019

Kryetari I Kuvendit te Malit te ZI Ivan Brajoviq ka uruar pushtetaret dhe banoret e Komunes se Ulqinit me rastin e dites se Komunes se Ulqinit. „Sot  Ulqini eshte nje vend I prerefuar I vizitoreve me interesime te ndryshme nga mbare bota, te cilet ne Ulqin se pari gjejne mikepritjen tradicionale. Pres qe me angazhim te perbashket te pushtetit local dhe qendror, periudha para nesh do te shfrytezohet per avancimin e turizmit, kultures dhe bujqesise per te miren e banoreve te Ulqinit dhe tere Malit te Zi, theksoi Brajoviq ne urimin e tij.

  • 1

    Radio