Sociale Më shumë

Hulumtuesit pastruan Plazhin e Vogël

Prej tvteuta16:32, 18 Mars 2017

Disa anëtarë të organizatës DMAD nga Turqia, si dhe vullnetarë të tjerë nga vende të ndryshme evropiane, kanë organizuar një aksion për pastrimin e Plazhit të Vogël. Ky aksion u inicua nga vullnetarët e rinj që duan të kontribuojnë në ruajtjen e natyrës së bregdetit tonë, pastërtia e të cilit është faktor i rëndësishëm  për gjitarët detarë si delfinët dhe breshkaz, me të cilat merren edhe këto hulumtues.

Dr. Aylin Akkaya nga Instituti DMAD tha se ky aksion u zhvillua me mbështetjen e Shoqërisë së natyralistëve Malit të Zi dhe se aksione të tilla të organizuara përsëri në fillim të prillit.

  • 1

    Radio