Sociale Më shumë

HAPJE SOLEMNISH GREN CULTURE FEST- i

Prej tvteuta10:20, 9 Shtator 2015

Në grykën e lumit Buna në det, sot hapet solemnisht Green Culture Fest-i, i treti me radhë.Këtë tubim të madh me rreth 200 pjesëmarrës do ta hapë kryetari i komunës së Ulqinit ,Fatmir Gjeka, drejtuesit e OJQ „Rrethi- Krug“ dhe ligjëruesit. Pritet që ditën e parë të Festit të jenë të pranishëm ambasadorët e Gjermanisë, Francës dhe Britanisë së madhe në Mal të Zi, si dhe shefi i delegacionit të BE-së Mitja Drobniç. Festivali dhe konferenca në Adë do të përfundojë të shtunën, më 12 shtator.

  • 1

    Radio