Sociale Më shumë

Hapja e rrethit sot në orën 17.00

Prej tvteuta12:23, 24 Janar 2018

Sot në ora 17:00 zyrtarisht do të hapet rrethrrotullimi te Komuna, një investim i rëndësishëm që do t’i japë zgjidhje problemit të trafikut të rënduar në qyetin tonë. Ky projekt i realizuar tërësisht me mjetet buxhetore ka një kosto 290 mijë euro dhe i jep zgjidhje njeherë e përgjithmonë jo vetëm trafikut në këtë nyje të rëndësishme, por dhe ujërave atmosferik që prej vitesh kanë qenë një problem i madh, veçmas gjatë periudhes së rreshjeve.

Punimet e rrethrrotullimit i ka bërë SHPK Putevi Bar. Kjo është faza e parë e projektit që do të lidh Bulevardin GJ.K. Skenderbeu me bulevardin Nënë Tereza.

  • 1

    Radio