Ekonomi Më shumë

GVOZDENOVIQ,TË HËNËN NË ULQIN

Prej tvteuta10:25, 4 Shtator 2015

Ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq do të qëndrojë të hënën, në vizitë një komunës së Ulqinit.Ai në administratën lokale do të bisedojë me kryetarin e komunës Fatmir Gjeka dhe bashkëpunëtorët e tij. Tema kryesore e bisedimeve do të jetë faza përfundimtare e Planit hapësinor urbanistik të Ulqinit, si dhe përpjekjet e përbashkëta për nxitjen e investimeve në infrastrukturë dhe projekte turistike.

  • 1

    Radio