Aktuale Më shumë

Forca refuzon ti ofrojë PDS postin e kryetarit të komunës

Prej tvteuta10:15, 8 Dhjetor 2015

Në takimin e djeshëm të mbajtur në Podgoricë në mes përfaqësuesve të Forcës dhe PDS, nuk ka pasur një marrëveshje përfundimtare, shkruajn mediat malazeze.

Sipas burimeve të tyre, Forca nuk ka pranuar që PDS-së ti ofrojë postin e Kryetarit të Komunës, por kanë qenë të gatshëm të lëshojë atë të kryetarit të Kuvendit.

Sa i përket koalicionit aktual, ai është i përfunduar pasi Forca refuzon të mbështesë kryetarin aktual Fatmir Gjeka, i cili akuzohet për shpërdorime të mëdhaja të buxhetit, si dhe tentativën e tij që pa marrëveshje me partnerët e koalicionit të zbatojë planin e ndërtimit të ashensorit në Kala.

  • 1

    Radio