Opinion Më shumë

Forca e Re Demokratike uron festën e Pashkëve

Prej tvteuta16:53, 18 Prill 2020

Urime Pashkët

 

Të gjithë besimterët të konfesionit ortodoks anë e mbarë botës sot festojnë festën e shenjtë – Pashkët, jo siç e kanë pritur deri tash, por nepër shëpija të ndarë, në rrethin e ngushtë  familjar për shkak të pandemisë që  ka kapluar pothuajse të gjith botën.

Prandaj ju dëshiroj që këtë kohë të ndarë  ta shfytëzoni për lutje, për shërim sa ma të shpejt me shpresë që këtë gjendje ta përballojmë sa më shpejtë të gjith se bashku.

Gëzuar dhe për shumë mot!

 

Çdo të mire,

Kryetar

Nazif Cungu

  • 1

    Radio