Politikë Më shumë

DPS HUMB MANDATIN E 9-te, SDP KALON CENZUSIN

Prej tvteuta21:46, 18 Shkurt 2018

Sot u be perseritja e zgjedhjeve ne dy vendvotime ne Ulqin. Ne vendvotimin nr. 13 ne Darze dhe ne vendvotimin numer 34 ne NP.  Sipas rezultateve paraprake PDS ka humbur mandatin e 9-te, kurse SDP ka kaluar cenzusin dhe me kete ka fituar nje mandat. Sipas kryetarit te Komisionit Komunal Zgjedhor, Pjeter Lulgjuraj, parregullesi esenciale nuk ka pasur pervec disa kerkesave dhe paraqitjeve te cilat komisioni I ka hedhur poshte sepse nuk ishin te bazuara ne ligj. Dalja ne keto vendvotime sipas qendres per monitorim CEMI ishte 62,7 perqind dhe sipas tyre ka pasur disa parregullesi, sic jane perdorimi I celulareve dhe  fotografimi I fletes se votimit nga ana e votuesve ne vendvotimin 34.Sipas rezultateve paraprake keto jane mandatet e fituara:

-FORCA 8 keshilltarë

-DPS 8 keshilltarë

-PD 7 keshilltarë

-SD 3 keshilltarë

-UDSH 3 keshilltarë

-URA 2 keshilltarë

– SDP 1 keshilltarë

-PB 1 keshilltarë

 

  • 1

    Radio