Politikë Më shumë

Dorezohet lista shqiptare Genci Nimanbegu-Nik Gjeloshaj

Prej tvteuta23:28, 4 Gusht 2020

Sot prane Komisionit Shteteror Zgjedhore te Malit te Zi,  u dorezua  Lista shqiptare Genci Nimanbegu-Nik Gjeloshaj me slloganin “Koha eshte tani”.  Kjo liste perbehet  nga Forca e Re Demokratike, Forumi Shqiptar (ASH-LDSH), Unioni i Tuzit dhe  Lëvizja Perspektiva.

Ne ditet ne vazhdim pritet te behet edhe hedhja e shortit ne te cilin do te vendosen edhe numrat rendore te listave zgjedhore qe garojne per zgjedhjet parlamentare te cilat do te mbahen me 30 gusht 2020.

  • 1

    Radio