Sociale Më shumë

Dënimet për mosmbajtjen e patentës janë të paligjshme

Prej tvteuta15:57, 6 Nëntor 2017

Policia e Malit të Zi në mënyrë të paligjshme ka dënuar drejtuesit e automjeteve për mosmbajtjen e patentësit, shkruan gazeta  “Dan”.

Nga Këshilli për kontroll qytetarë të policisë, kanë dhënë për këtë gazetë se dënimet në këtë rast janë në kundërshtim me ligjin dhe Kushtetutën. Këshilli me këtë rast i bëri thirrje Drejtorisë së policisë që t’i kërkojë falje qytetarëve, si dhe që të shqyrtojë mundësinë e kompensimit ndaj atyre që kanë paguar dënimin.

  • 1

    Radio