Aktuale Më shumë

Demokratët e Malit të Zi jo koalicion me PDS-në

Prej tvteuta10:14, 28 Mars 2022

Kandidatja për këshilltare nga Demokratët e Malit të zi, Vera  Margjonoviq  tha se  procesi i zgjedhjeve ka kaluar pa probleme , dhe për sa ju përket rezultateve perfundimtare janë mjaft të kënaqur ku tha se ishte edhe surpriz arritja e tyre në Komunën e Ulqinit.
Ajo falenderoj qytetarët qe i votuan duke thënë se sa i perket formimit të koalicionëve , do të shohin në rezultatet finale në ditët në vazhdim por një gjë e tha të sigurtë , se partia e tyre nuk do të shkojë në koalicion me partinë Demokratike të Socialisteve

  • 1

    Radio